Ako Aktualizovať Nábytkovú Stenu

Obsah:

Ako Aktualizovať Nábytkovú Stenu
Ako Aktualizovať Nábytkovú Stenu

Video: Ako Aktualizovať Nábytkovú Stenu

Video: Ako Aktualizovať Nábytkovú Stenu
Video: Никогда не держите эти вещи дома или потеряете деньги на пустом месте 2024, Apríl
Anonim

Aby bolo možné rýchlo aktualizovať nábytkovú stenu a urobiť ju modernou a štýlovou, nevyžaduje to príliš veľa úsilia. Napríklad môžete nainštalovať podsvietený štít - teraz je to veľmi módne. Nie je ťažké vyrobiť taký priezor a zvládne ho každý muž.

Môžete aktualizovať stenu nábytku vlastnými rukami
Môžete aktualizovať stenu nábytku vlastnými rukami

Je to nevyhnutné

drevotriesková doska, pílka na kovovú pílu, halogénové reflektory, mini transformátor, vypínač svetla

Inštrukcie

Krok 1

Zakúpte si laminovanú drevotriesku v železiarstve. Dĺžka dosky by mala byť zhodná s dĺžkou samotnej steny. V prípade potreby je možné dosku pomocou píl na kov rezať (skracovať alebo zväčšovať).

Krok 2

Dávajte pozor na farbu drevotriesky - musí sa zhodovať s farbou steny nábytku. Teraz v obchodoch nájdete drevotrieskové dosky akejkoľvek farby. Ak sa vyskytnú problémy s farebnou drevotrieskou, potom môžete dosku jednoducho pridať farbou pomocou samolepiacej fólie požadovaného odtieňa.

Krok 3

Kúpte si pílku na kov, ktorá má guľatý tvar, niekoľko halogénových reflektorov, transformátor a malý vypínač. To všetko sa voľne predáva v železiarstvách (v oddeleniach elektrotechnického tovaru).

Krok 4

Na doske označte, kde budú vytvorené otvory pre zakúpené halogénové bodové svetlá. Toto sú hlavné prvky, ktoré vám umožnia obnoviť nábytkovú stenu. Svietidlá pre priezor môžu byť buď bežné, biele alebo farebné.

Krok 5

Na vyznačených miestach urobte okrúhle otvory. Snažte sa to robiť opatrne, aby ste elektrickou vŕtačkou nepoškodili dosku. Lepšie je urobiť otvory menšie a potom ich rozšíriť, ako by ste dosku zničili príliš veľkými otvormi.

Krok 6

Prichytený priezor pripevnite pomocou skrutiek k hornej časti steny. Nasaďte štít čo najtesnejšie, skontrolujte vodorovnú polohu. Priezor musí držať pevne a bezpečne, nesmie sa nakláňať.

Krok 7

Opatrne vložte prípravky do otvorov, opatrne ich zafixujte. Pripojte svietidlá k sieti pomocou transformátora. Ak neviete, ako na to, opýtajte sa niekoho, kto rozumie elektrike.

Krok 8

Nainštalujte spínač a opatrne vytiahnite kábel. Zapnite halogénové svetlá a vaša stena bude svietiť jemným svetlom. Ako vidíte, je celkom jednoduché krásne zrekonštruovať nábytkovú stenu.

Odporúča: