Letný Dekor Dverí V Americkom štýle

Letný Dekor Dverí V Americkom štýle
Letný Dekor Dverí V Americkom štýle

Video: Letný Dekor Dverí V Americkom štýle

Video: Letný Dekor Dverí V Americkom štýle
Video: Тимати feat. Рекорд Оркестр - Баклажан (Лада Седан) 2024, Smieť
Anonim

Ak sa vám páči dekorácia dverí v americkom štýle ako veniec, skúste si ju vyrobiť sami. Tu je jeden z najjednoduchších spôsobov …

veniec z konárov a umelých kvetov
veniec z konárov a umelých kvetov

Ak máte letnú chatu s ovocnými stromami a kríkmi, pravdepodobne odrezáte odumreté konáre a vyhodíte ich. Z takýchto pobočiek môžete urobiť základ pre tento letný dekor.

Takže vlastne tenké konáriky, biela farba, umelé kvety, hodvábna šnúra na zavesenie hotového venca, tenký drôt.

1. Zhromaždite najdlhšie, ale nie najhrubšie vetvy vyrezané zo stromu alebo kríka. Vysušte ich.

Užitočná rada: je lepšie sušiť vetvy zložené do kruhu s požadovaným polomerom, pretože suché vetvy sa ťažšie valia - môžu sa skôr zlomiť, ako ohnúť.

2. Zhromaždite základňu venca z konárov. Zaistite ich spolu pomocou drôtu.

3. Vetvový veniec natrieme bielou farbou. To je možné vykonať tradičným spôsobom (použitím olejovej farby, opatrným nanášaním štetcom), ako aj pomocou plechovky v spreji. V druhom prípade nezabudnite všetko dookola zakryť novinami alebo igelitom, aby ste nenamaľovali to, čo ste neplánovali.

4. Na základňu venca pripevnite niekoľko umelých kvetov rôznych veľkostí. Vyberte si ruže alebo pivonky v pastelových farbách na ošumělý elegantný veniec, rovnako ako na fotografii. Ak ste plánovali vytvorenie svetlejšieho venca, potom si kúpte kvety v rôznych tvaroch a farbách.

Odporúča: