Ako Zmeniť Sukňu Na šaty

Obsah:

Ako Zmeniť Sukňu Na šaty
Ako Zmeniť Sukňu Na šaty

Video: Ako Zmeniť Sukňu Na šaty

Video: Ako Zmeniť Sukňu Na šaty
Video: AKO UŠIŤ MAXI SUKŇU BEZ OVERLOCKU. Rýchle šitie pre začiatočníkov. 2024, Smieť
Anonim

V hĺbke našich šatníkov nájdete veľa predmetov, ktoré sa takmer nikdy nenosia. Všetci očakávajú šancu na druhý život, ak samozrejme existuje túžba trochu pracovať rukami a získať módnu novú vec bez toho, aby ste míňali peniaze. Šaty z dlhej skladanej sukne vám budú užitočné ako v kancelárii, tak aj na dovolenke, ak použijete štýlové doplnky.

Ako zmeniť sukňu na šaty
Ako zmeniť sukňu na šaty

Je to nevyhnutné

  • - skladaná sukňa;
  • - nite s ihlami;
  • - nožnice;
  • - šijací stroj.

Inštrukcie

Krok 1

Vezmite si sukňu dostatočne dlhú na výrobu šiat. Ak dlho sedí v skrini, vyperte ju a vyžehlite. Skontrolujte výrobok zo všetkých strán, aby ste našli otvory alebo iné chyby, ktoré je potrebné včas odstrániť. Dávajte pozor na pružný pás sukne - z dlhého skladovania by mohol stratiť pružnosť a žltnúť. Opatrne sa dotknite častí vyžadujúcich opravu alebo výmenu.

Krok 2

Opatrne otvorte lem. Položte vyhladenú sukňu na rovný povrch a narovnajte všetky záhyby. Je ešte lepšie roztiahnuť pružnosť výrobku a zafixovať ju v tejto polohe pomocou tlačidiel napájania - to zvyšuje istotu, že šaty správne prestrihnete. Ak má sukňa iba jeden šev, vzadu ju umiestnite striktne do stredu. Bočné švy musia zostať na svojom mieste.

Krok 3

Z každej strany odevu nastrihajte pás široký asi 15 centimetrov. Nesiahajte po pružnosti sukne - nechajte asi 30 centimetrov, aby sa vytvorili rukávy krídel. Overlock alebo cikcak všetky strihy. Budúce šaty otočte naruby a prišite bočné švy. Spodok rukávov sa dá jednoducho zložiť, alebo je lepšie prišiť na zaujatú pásku. Rovnaký postup opakujte so spodnou časťou celého produktu. Žehlite všetky nové stehy, ktoré vyrobíte.

Ako zmeniť sukňu na šaty
Ako zmeniť sukňu na šaty

Krok 4

Ak nie ste spokojní s tým, ako vyzerá výstrih, ktorý je pásom sukne, prišite ho ručne vyrobenou čipkou alebo iným dekoračným prvkom.

K týmto sukňovým šatám zvoľte vhodný remienok alebo si ušite opasok. Ak chcete zdobiť elastický výrez v oddelení šijacích doplnkov, vyberte si krásnu fantasy kvetinu, alebo ešte lepšie niekoľko. Navlečte ich na špendlíky a obmieňajte ich podľa nálady alebo podľa príležitosti a dňa, kedy tieto šaty nosíte.

Odporúča: