Ako Sledovať Staré Vydania Komediálneho Klubu

Obsah:

Ako Sledovať Staré Vydania Komediálneho Klubu
Ako Sledovať Staré Vydania Komediálneho Klubu

Video: Ako Sledovať Staré Vydania Komediálneho Klubu

Video: Ako Sledovať Staré Vydania Komediálneho Klubu
Video: ران بانقتان الحلقة 154 RUN BTS مترجم للعربية/ ENG SUB RUN BTS Ep 154 HD FULL EPISODE TURN CC 2024, Apríl
Anonim

Sledovanie zábavných televíznych programov je skvelý spôsob, ako vás povzbudiť na celý deň. Ale, bohužiaľ, tie obľúbené sa neukazujú každý deň. Napríklad Comedy Club vychádza cez víkendy, ale počas pracovných dní je tu príležitosť vidieť jeho staré problémy.

Ako sledovať staré vydania komediálneho klubu
Ako sledovať staré vydania komediálneho klubu

Je to nevyhnutné

  • - počítač s prístupom na internet;
  • - káblová televízia;
  • - DVD disk.

Inštrukcie

Krok 1

Prezrite si staré problémy Comedy Club na internete. Ak máte počítač s prístupom na internet a dobrou rýchlosťou, nebude problém s ich zobrazením v sieti. Najskôr sa pozrite na oficiálnu webovú stránku kanála TNT, na ktorej sa tento program zobrazuje - https://comedyclub.tnt-online.ru/. Na tejto stránke nájdete veľa starých epizód programu, ako aj verzie, ktoré sa do éteru nedostali.

Krok 2

Ak hľadáte konkrétne číslo programu Comedy Club, pozrite sa na https://www.youtube.com/. V ľavom hornom rohu vyhľadávacieho panela zadajte názov programu a približný názov epizódy, ktorú potrebujete (napríklad „Gruzínska abeceda“alebo „Skupina pier“). Stlačte kláves „Enter“a sledujte svoju obľúbenú epizódu.

Krok 3

Ďalším spôsobom, ako sledovať staré epizódy komediálneho klubu, je káblová televízia. Koniec koncov, oficiálny televízny kanál tohto programu - „Comedy TV“je káblový. Vysiela nepretržite staré čísla nielen programu Comedy Club, ale aj Slaughter League, Comedy Lady, ako aj rôzne programy vlastnej produkcie (Comedy News, Comedy Travel a ďalšie).

Krok 4

Choďte do najbližšieho obchodu s DVD. Takmer v každom z nich dnes nájdete sériu diskov vydaných spoločnosťou Comedy Club Production. Obsahujú veľa starých čísel programu Comedy Club. Zakúpením celej série (desať - pätnásť diskov) získate príležitosť nenechať si ujsť tie najvtipnejšie chvíle.

Odporúča: