Ako Sa Naučiť Robiť Finty Vo Futbale

Obsah:

Ako Sa Naučiť Robiť Finty Vo Futbale
Ako Sa Naučiť Robiť Finty Vo Futbale

Video: Ako Sa Naučiť Robiť Finty Vo Futbale

Video: Ako Sa Naučiť Robiť Finty Vo Futbale
Video: 🚀⚽Ako sa DOSTAŤ vo FUTBALE do vyššej súťaže ? 🚀| Koordinačné schopnosti | Rýchlosť ( 3 TIPY )⚡ 2024, Smieť
Anonim

Pri stretnutí v spoločnosti chcem predviesť svoje schopnosti v hrách. Napríklad futbal sa stal obľúbeným favoritom, kde sa mladí ľudia snažia predviesť svoje fintové schopnosti.

Ako sa naučiť robiť finty vo futbale
Ako sa naučiť robiť finty vo futbale

Je to nevyhnutné

Lopta, športová uniforma

Inštrukcie

Krok 1

Vyberte si vhodné miesto na trénovanie prípravy fint vo futbale. Oblečte si svoju atletickú uniformu, aby ste ľahšie cvičili.

Krok 2

Napumpujte loptu, aby ste sa nenaučili žiadne ťažkosti, keď sa naučíte robiť fintičky vo futbale.

Krok 3

Ak chcete začať, nechajte loptu tak, aby sa odrážala od podlahy. Cítite, že toto športové vybavenie je už vo vašich rukách.

Krok 4

Začnite s jednoduchými cvikmi na zahriatie. Hodte loptu na podlahu, v okamihu jej odrazu zdvihnite pravú nohu, aby ste mali čas na vytvorenie kruhu, a potom loptu okamžite chyťte. To isté urobte s druhou nohou.

Krok 5

Nie je ťažké naučiť sa, ako robiť finty vo futbale, ale je dôležité začať od jednoduchých vecí a veci postupne komplikovať. Preto po dokončení prvej finty vyskúšajte druhú. Upnite si loptu medzi členky, vyskočte, uvoľnite nohy a vyhoďte loptu hore. Rýchlo sa otočte a rukami chyťte loptu.

Krok 6

Je ťažké točiť loptou na rukách, jednotlivých prstoch vrátane hlavy, preto sa snažte nájsť rovnováhu a tým progresívnejšie a správnejšie vykonávať finty vo futbale.

Odporúča: