Ako Zdobiť šaty Na Leto Vlastnými Rukami

Obsah:

Ako Zdobiť šaty Na Leto Vlastnými Rukami
Ako Zdobiť šaty Na Leto Vlastnými Rukami
Anonim

Dobrá tkanina, jednoduchý strih a zaujímavé šperky - to sú zásady stavby šatníka pre tých, ktorí chcú vždy vyzerať neodolateľne a originálne. To platí aj pre letné šaty. Ak máte niekoľko šiat, jednoduchého strihu, ale doplnené rôznymi módnymi dekoráciami, ľahko zmeníte svoj imidž a budete vo výške módy. K tejto dekorácii budete potrebovať textilné brošne, korálky, náramky, šatky a vreckovky. A čo si nemôžeme kúpiť, urobíme to sami.

Ako zdobiť šaty vlastnými rukami
Ako zdobiť šaty vlastnými rukami

Je to nevyhnutné

  • - kúsky látky
  • - kúsky čipky a vrkoča
  • - ozdobné gombíky
  • - vlákna
  • - ihla na šitie
  • - nožnice

Inštrukcie

Krok 1

Aby sme mohli šaty zdobiť vlastnými rukami, urobíme brošňu. Vezmite si kúsok látky, ktorý sa zhoduje s farbou látky na šaty. A ak máte zlaté ruky a šaty ste si ušili sami, potom z produktu zostane malý zbytok látky. Toto je najlepšia možnosť dekorácie. Vyberieme krásny gombík a čipku na látku.

Obrázok
Obrázok

Krok 2

Látka a čipka, jednotlivo navlečené na niti ihlou. Potom stiahnutím látky k sebe vytvarujeme kvet. Šírka čipky by mala byť o niečo väčšia ako podkladová látka. Takže vytvorí objem a zdôrazní tkaninu. Zdobenie šiat na leto pomocou brošne, vyberte k nej látky podobné zložením a farbami.

Krok 3

Šijeme spolu. V strede prišite gombík. Ak nemáte správny gombík, môžete ho zakryť vhodnou látkou. Na gombík, ak je to žiaduce, prilepíme dekor: kamienky, malé kvety, malé polokorálky.

Krok 4

Na morskú stranu brošne nalepíme malý kúsok filcu. Na to prišijeme brošňový nástavec. Držiak sa predáva v odbore remesiel alebo šitia. DIY dekorácia je pripravená. Môžete vyskúšať.

Odporúča: