Prečo Snívať O Stratenom Zube

Obsah:

Prečo Snívať O Stratenom Zube
Prečo Snívať O Stratenom Zube

Video: Prečo Snívať O Stratenom Zube

Video: Prečo Snívať O Stratenom Zube
Video: КОСМЕТИЧКА-ОРГАНАЙЗЕР Oriflame 42449 2024, Smieť
Anonim

Zuby sú symbolom zdravia a vitality človeka. Sny o zuboch a strate zubov sú rozšírené. Takéto sny hovoria o znížení energetickej hladiny človeka.

Prečo snívať o stratenom zube
Prečo snívať o stratenom zube

Strata zubov v spánku - dobrá alebo zlá?

Podľa snovových kníh je každá strata zubov vo sne známkou hroziaceho nešťastia. Je však potrebné poznamenať, že zuby sú veľmi ťažko interpretovateľným symbolom. V niektorých prípadoch môže ich strata symbolizovať váš prechod na novú úroveň hmotného alebo duchovného vývoja.

Je veľmi dôležité počúvať svoje pocity a pocity po prebudení. Napriek tomu stojí za to venovať pozornosť skutočnosti, že interpretácia snov o chýbajúcich zuboch závisí od mnohých detailov, konkrétne od ktorého zuba ste snívali.

Výklad podľa knihy snov

Ak ste vo sne videli chýbajúci zub bez krvi, potom je to predzvesťou emocionálnych nepokojov alebo blížiacej sa choroby. Ak je chýbajúci zub krvavý, potom taký sen môže hovoriť nielen o vašich emocionálnych zážitkoch, ale aj o stratách a vážnych chorobách ľudí vo vašom okolí.

Horné zuby sú symbolom mužov, dolné ženy. Blízki príbuzní sú predné zuby. Horný očný zub vo sne znamená otec a dolný očný zub matka. Ak snívate, že si vytrhávate vlastný zub, musíte byť na pozore. V knihe snov sa to interpretuje ako smrť, ktorá častejšie neznamená fyzickú smrť, ale skôr utrpenie, smrť a všetko, čo sa dá nazvať „smrteľné“.

Sen, v ktorom bol vyrazený zub, naznačuje, že by ste si mali dať pozor na zradu zo strany milovaného človeka. Tento sen vás tiež informuje, že môžete spáchať unáhlený čin, kvôli ktorému stratíte rešpekt od svojich príbuzných. Snívate o tom, že držíte v ruke stratený zdravý zub - to sa interpretuje tak, že sa dokážete postaviť za seba, dokážete sa brániť, obnoviť svoju pozíciu a zvládnuť zložitú situáciu.

Ak ste vo sne prišli o zhnitý alebo boľavý zub, znamená to vaše oslobodenie a vyslobodenie z choroby alebo z problémov. Ak vám však zub nevypadol okamžite, ale postupne sa zrútil, dávajte pozor na svoje zdravie. Možno vás niečo utláča a stratíte svoju vitalitu. Môže to tiež naznačovať stav vecí v práci, možno strácate hmotnú stabilitu.

Záleží na tom, koľko zubov vám vypadlo, ak sa 2 a viac - vážnym problémom nedá vyhnúť, očakáva sa celá séria nešťastí a sklamaní. Máte iba zhnité zuby a vypadol vám posledný zdravý zub - to naznačuje, že ste voči osobe vedľa seba nepozorní a premeškáte svoju šancu na vybudovanie milostného vzťahu.

Odporúča: