Ako Nakresliť Vílu Ceruzkou

Obsah:

Ako Nakresliť Vílu Ceruzkou
Ako Nakresliť Vílu Ceruzkou

Video: Ako Nakresliť Vílu Ceruzkou

Video: Ako Nakresliť Vílu Ceruzkou
Video: Jak nakreslit vílu 2024, Smieť
Anonim

Na zobrazenie víly je potrebné skombinovať telo dievčaťa a krídla motýľa do jednej kresby a zohľadniť, kde žije rozprávková hrdinka - pri jazere, v lese alebo v údolí. Od toho závisí vykreslenie detailov obrázka, poloha rúk a nôh.

Ako nakresliť vílu ceruzkou
Ako nakresliť vílu ceruzkou

Inštrukcie

Krok 1

Začnite kresliť obrázkom obyčajného dievčaťa. Nestláčajte ceruzku, aby boli obrysy ľahké a bez tiaže.

Krok 2

Nakreslite telo víly. Zvyčajne sú tieto rozprávkové hrdinky vykreslené ako tenké a bez veľkolepých podôb. Urobte rebrá víly úzke a predĺžené, pás by mal byť prítomný, ale silueta by nemala vyzerať ako presýpacie hodiny.

Krok 3

Nakreslite ruky. Môžu byť rozvedení alebo zložení v akomkoľvek geste. Pohyby víly sú v každom prípade spojené s osobitnou milosťou, čo sa prejaví na výkrese. Ako príklad môžete použiť pozíciu paží štandardných balerínok, ale nerobte ich príliš svalnatými. Nakreslite dlhé prsty, nemali by byť napäté.

Krok 4

Nakreslite obrysy nôh rozprávkovej hrdinky, mali by byť tenké a dlhé, nerobte nohy objemnými. Vaša víla môže nosiť ploché topánky alebo chodiť bosá. Rešpektujte proporcie tela, napriek predĺženiu končatín by mala dĺžka paží a nôh navzájom zodpovedať.

Krok 5

Na dlhý krk nakreslite tenké čiary. Nakreslite malú hlavu. Rozprávkové vlasy by nemali byť rovné, ale ani bujné kučery jej nezaberú. Najlepšou možnosťou sú splývavé vlnité kučery. Môžu byť stiahnuté k sebe alebo ponechané voľné.

Krok 6

Doprajte svojim tváram pokoj. Ak kreslíte lesnú vílu elfského pôvodu, zaostrite hornú časť uší. Vyberte pery tenkou čiarou, urobte tenké obočie.

Krok 7

Začnite kresliť podrobnosti. Oblečte svoju vílu do šiat z ľahkého materiálu, zvoľte si dĺžku, ktorá sa vám páči. Ozdobte si róbu a vlasy kvetmi.

Krok 8

Doplňte kresbu motýlími krídlami za chrbát víly. Mali by byť vhodné pre veľkosť obrázka, nemali by byť malé alebo príliš silné. Na krídlach nakreslite ornament, zvýraznite tmavé a svetlé oblasti.

Krok 9

Vymažte stavebné čiary.

Odporúča: