Ako Používať čerešňové A čerešňové Kôstky

Ako Používať čerešňové A čerešňové Kôstky
Ako Používať čerešňové A čerešňové Kôstky

Video: Ako Používať čerešňové A čerešňové Kôstky

Video: Ako Používať čerešňové A čerešňové Kôstky
Video: Farmárska revue: ŠTEPENIE ČEREŠNÍ A VIŠNÍ 2024, Smieť
Anonim

Svätojánsko je skvelý čas na vychutnanie si čerešňovej a čerešňovej príchute. Ale zriedka premýšľame o tom, že početné semená z týchto užitočných bobúľ môžu byť užitočné aj pre nás.

čerešňové kôstky
čerešňové kôstky

Masáže

Existujú dva druhy masáží, ktoré využívajú semená týchto bobúľ.

Vezmeme jednu kosť, nanesieme ju na určité miesto na tele (je lepšie poradiť sa s odborníkom), dobre ju zafixujeme sadrou a kráčame od niekoľkých hodín do niekoľkých dní.

Vezmeme niekoľko kostí do dlane, zatlačíme ich na telo a jemne ich zatlačíme, mierne vtlačíme do kože.

Antistres

Kosti pozbierame do látkového vrecka a použijeme ich podľa pokynov. Vrecúško s kosticami je veľmi príjemné na dotyk. Chce ho iba stlačiť a prevrátiť v rukách. Môže byť tiež všitý do detských hračiek, aby si deti mohli vychutnať tieto vnemy a rozvíjať motorické schopnosti detí.

Ohrievač

Čerešňové a čerešňové kôstky sú známe svojou schopnosťou rýchlo získavať teplo a pomaly uvoľňovať teplo. Na to používame aj látkovú tašku. Kosti vo vrecku zahrejeme akýmikoľvek vhodnými prostriedkami, priložíme k telu a užívame si. Nepostrádateľné pre detskú koliku a len pre upokojenie dieťaťa. Zmierňuje napätie svalov a celého tela u dospelých.

Dekor

Z čerešňových a čerešňových jám môžete usporiadať rám alebo vázu. Obzvlášť krásne bude vyzerať v kombinácii so semenami iných bobúľ a ovocia, s kávovými zrnami, korálkami, kamienkami. Kosti je možné zafarbiť. Môžete vŕtať otvory a stavať korálky, náušnice alebo originálny mobil. Skvelé pre detskú tvorivosť.

Odporúča: