Ako Nakresliť Pudla

Obsah:

Ako Nakresliť Pudla
Ako Nakresliť Pudla

Video: Ako Nakresliť Pudla

Video: Ako Nakresliť Pudla
Video: Ako nakresliť portrét - www.portretpodlafotky.sk 2024, Smieť
Anonim

Pudlíky sú ušľachtilé psy. Sú jednoducho stvorené na to, aby sme ich obdivovali a obdivovali. Svoje bohaté kučeravé vlasy nesú na tenkých ladných nohách. Ich ostré ňucháče a smutné oči im pomáhajú uchvátiť každého, kto ich vidí. Kreslenie pudla nie je ťažké, ak budete postupovať podľa jednoduchých pokynov a budete ich pozorne dodržiavať.

Ako nakresliť pudla
Ako nakresliť pudla

Inštrukcie

Krok 1

Nakreslite lichobežník. Jeho úzka základňa je umiestnená vpravo a široká základňa je vľavo. Širokou základňou je hrudník. Zo širokej základne nakreslite dole ďalší lichobežník. Mal by byť úzky a pretiahnutý, to sú predné nohy pudla.

Zadné končatiny je potrebné nakresliť z niekoľkých častí. Nakreslite stehno vo forme oválu s výhľadom na lichobežník tela. Ovál je vertikálne predĺžený a mierne posunutý dozadu, pretože pudel bude vo výstavnom stánku.

Nakreslite malý obdĺžnik pre krk, ktorý pretína lichobežník. Označte hlavu kruhom. Pamätajte, že pudle majú veľmi predĺženú papuľu, nakreslite do kruhu trojuholník.

Krok 2

Pretože pudle majú veľmi bohaté vlasy, kučeravé a husté, je to základ vzoru. Je zvykom pudle rezať tak, že sa z tyče vyrábajú guľky. Ak chcete nakresliť objemnú pudlovú hruď, nakreslite kruh. Okraje širokej základne lichobežníka by mali ležať na ňom. Na konci predného chodidla tiež nakreslite kruh - to je tiež miesto, kde je pri strihaní ponechaná kožušina. Z bedra zadnej nohy, označenej kruhom, môžete nakresliť 3-4 menší kruh alebo trojuholník s ostrou základňou smerom dole. V spodnej časti bude tiež kožušinová guľa. Pudel má zavesené uši, na ktorých základňu často uväzujem mašličky. Môžu byť nakreslené vo forme oválneho pretiahnutého vertikálne a kruhu. Uši sú umiestnené po stranách hlavy.

Krok 3

Chvost pudla je tenký, rovný. Na základni trochu širší, na konci tenký. Nie príliš dlho. Na špičke chvosta je kožušinová guľa. Nakreslite podrobnosti oka. Sú mierne podlhovasté, mandľového tvaru. Horná čeľusť je o niečo predĺženejšia ako dolná, nos si označte malým trojuholníkom. Prineste stehno psa k hrudníku v oblúku. Oblúk bude na mieste, kde má pudel brucho, výrazne klenutý. U takýchto psov je veľmi potopený. Naopak, oblúk sa bude ohýbať smerom k hrudníku. Na ušiach nakreslite luky, označte kučery kožušiny. Tiene nanášajte pomocou mäkkej miešacej ceruzky. Pudel je pripravený.

Odporúča: