Ako Vyrobiť LED Svetlá

Obsah:

Ako Vyrobiť LED Svetlá
Ako Vyrobiť LED Svetlá

Video: Ako Vyrobiť LED Svetlá

Video: Ako Vyrobiť LED Svetlá
Video: Ako si vyrobiť LED pracovné svetlo do AUTA NA 12V 2024, Apríl
Anonim

Napriek tomu, že v moderných obchodoch je ponúkaný sortiment tovaru veľmi odlišného zamerania pre každý vkus, predmety vyrobené vlastnými rukami sú stále dosť populárne - nie preto, že sa nedajú kúpiť, ale preto, že vám ich výroba prinesie veľa potešenie a skúsenosť …. Jedným z takýchto predmetov je jednoduchá LED baterka. Môžete si vyrobiť vlastnú LED čelovku a potom ju použiť doma.

Ako vyrobiť LED svetlá
Ako vyrobiť LED svetlá

Inštrukcie

Krok 1

Budete potrebovať jednoduché materiály, ktoré ľahko dostanete v každom dome - spájkovačku, batériu Krona (dva kusy - nový a starý), rezistor, dve LED diódy a tenké plechové pásky. Budete tiež potrebovať nožnice, pomocou ktorých môžete plech nastrihať.

Krok 2

Z cínu vyrobte doštičku, ktorá sa stane päticou baterky, a na ňu spájkujte hotovú kovovú svorku pre batériu. Ak nemáte svorku, môžete ju podobne ohýbať z pásu cínu a potom spájkovať na základňu. „Krona“pripevnite do strmeňa a skontrolujte, či je pevne a pevne utiahnutá.

Krok 3

Teraz vezmite starú batériu Krona a rozložte ju. Nepotrebujete vnútorný obsah batérie - môžete ju vyhodiť. Vyberte obsah batérie malými rezačkami drôtu, odrežte tretinu starej batérie ostrými kovovými nožnicami a zvyšok batérie potom pripájajte k základni svojej budúcej baterky.

Krok 4

Nainštalujte svorkovnicu dovnútra a pripájajte k nej LED diódy, pričom zohľadnite polaritu. Potom vezmite vypínač a spájkujte ho s konštrukciou tak, aby bol pripojený k LED diódam. Nalejte štruktúru lepiacou pištoľou alebo epoxidom a počkajte, kým lepidlo úplne nevyschne.

Krok 5

Na hotovú baterku pripevnite široký elastický pás, aby sa dala nosiť na čele, čím si uvoľníte ruky pre ďalšiu prácu.

Odporúča: