Ako Zlepšiť Kvalitu Filmu

Obsah:

Ako Zlepšiť Kvalitu Filmu
Ako Zlepšiť Kvalitu Filmu

Video: Ako Zlepšiť Kvalitu Filmu

Video: Ako Zlepšiť Kvalitu Filmu
Video: Jak zmenšit kvalitu videa. 2024, Apríl
Anonim

Často sa stáva, že film stiahnutý zo siete alebo domáce video natočené amatérskou kamerou nie sú kvalitné. Často je to spôsobené zlými podmienkami snímania, nesprávnym nastavením vyváženia bielej farby pri snímaní, slabým osvetlením, príliš lacným fotoaparátom a mnohými ďalšími faktormi. Ak je vaše video príliš tmavé, zrnité a plné šumu, môžete vyskúšať vylepšiť kvalitu v aplikácii Adobe Premiere.

Ako zlepšiť kvalitu filmu
Ako zlepšiť kvalitu filmu

Inštrukcie

Krok 1

Stiahnite si a nainštalujte doplnok Neat Video pre aplikáciu Adobe Premiere, aby ste zvýšili kvalitu svojich videí.

Nájdite nástroj Zvýraznenie tieňov a aplikujte ho na svoje video, aby ste zosvetlili príliš tmavý obrázok, potom zrušte začiarknutie možnosti Automatická suma a nastavte požadované hodnoty v časti Tieň a Zmiešať s pôvodnými nastaveniami.

Krok 2

Upravujte nastavenia, kým nie ste spokojní s jasom a kontrastom obrázka. Potom na video použite nástroj HueSatBright alebo Color Balance. Všimnete si, že kvalita obrazu sa už výrazne zlepšila - obraz je svetlejší, jasnejší a bohatší.

Krok 3

Teraz je čas eliminovať šum videa. Spustite doplnok Neat Video a v jeho nástrojoch vyberte možnosť Znížiť šum. Na paneli Ovládanie efektov kliknite na obdĺžnikovú ikonu a v nastaveniach doplnku kliknite na tlačidlo Automatický profil.

Krok 4

Nakonfigurujte doplnok v automatickom režime, aby mohol analyzovať šum a kvalitatívne ho eliminovať. Keď je doplnok nakonfigurovaný pre konkrétny rámec videa, pozrite sa na percento kvality konfigurácie v pravom dolnom rohu programu.

Krok 5

Hodnota musí byť vyššia ako 70%. Použite všetky nastavenia profilu a otvorte možnosť nastavenia Noise filter. Vyberte nasledujúce časti: Predvoľba klipov> Pokročilé> Odstrániť iba polovicu slabšieho šumu. Takto sa po odstránení šumu zachovajú jemné detaily videa.

Krok 6

Kliknite na Použiť a potom aplikujte efekt S-Glow na zosvetlenie obrázka klipu a zvýšenie kvality obrázka.

Odporúča: