Ako Vyvolať Ducha Túžob

Obsah:

Ako Vyvolať Ducha Túžob
Ako Vyvolať Ducha Túžob

Video: Ako Vyvolať Ducha Túžob

Video: Ako Vyvolať Ducha Túžob
Video: Ako vyvolať ducha - Podarený Trik 2024, Apríl
Anonim

Mágia, čarodejníctvo, mágia nás fascinuje už od detstva. Každý aspoň raz čelil túžbe dotknúť sa zázraku s nádejou, že bude môcť volať to alebo ono stvorenie. Piková kráľovná, kúzelný kráľ, víly a nakoniec duch túžob. Ako sme o nich vedeli? Samozrejme, od detstva sú to mimoriadne príbehy starších detí, pedagógov, poradcov. Čo ak je to pravda a duch túžob splní naše najhlbšie sny?

Ako vyvolať ducha túžob
Ako vyvolať ducha túžob

Je to nevyhnutné

  • - odvaha
  • - sviečka
  • - kyvadlo
  • - ticho

Inštrukcie

Krok 1

Zhasnite svetlá v miestnosti a zatiente okná. Zapáľte sviečku.

Krok 2

Pripravte kyvadlo. Vyžaduje si to niť a ihlu (ihlu je možné nahradiť krúžkom). Ihlu prevlečte cez nit a kyvadlo je pripravené!

Krok 3

Vezmite kyvadlo do rúk a pomaly sa začnite hojdať. V tejto chvíli nasmerujte všetku energiu na ihlu, bude to váš sprievodca druhým svetom.

Krok 4

Teraz je potrebné zavolať ducha túžob do kontaktu. Urobte to tak, že mu nastavíte podmienku: „Ak ste duchom túžob, kyvadlom kyvajte tam a späť, ak nechcete komunikovať, kyvadlom kyvajte doprava a doľava.“

Krok 5

Ak prišiel čarodejník, požiadajte ho, aby splnil vaše želania, pričom sa uistite, či s ich splnením súhlasí. Stačí položiť otázku tak, aby odpoveď mohla byť „áno“alebo „nie“.

Odporúča: