Domáce štúdio? Ľahké A Nie Drahé! Každý

Obsah:

Domáce štúdio? Ľahké A Nie Drahé! Každý
Domáce štúdio? Ľahké A Nie Drahé! Každý

Video: Domáce štúdio? Ľahké A Nie Drahé! Každý

Video: Domáce štúdio? Ľahké A Nie Drahé! Každý
Video: 40 полезных автотоваров с алиэкспресс, которые упростят жизнь любому автовладельцу #8 2024, Smieť
Anonim

Domáce štúdio? Ľahké a nie drahé! Tu hľadajte riešenie!

Domáce štúdio? Ľahké a nie drahé! Každý
Domáce štúdio? Ľahké a nie drahé! Každý

Je to nevyhnutné

  • Počiatočný kapitál vo výške 40 000 rubľov.
  • PC alebo MAC
  • Izba

Inštrukcie

Krok 1

Ak si chcete vytvoriť vlastné domáce nahrávacie štúdio, musíte si kúpiť základný hardvér potrebný pre prácu a existenciu, a to: zvuková karta, monitory (štúdiové reproduktory), mikrofón, počítač. Počiatočný kapitál nie je taký veľký, ale môže to byť približne 40 000 rubľov. musis najst. V Moskve je veľa hudobných obchodov. Medzi najlepšie z nich patria pop-music.ru a proaudio.ru. Nájdete v nich všetko vybavenie, o ktoré máte záujem.

Krok 2

Môžete sa hádať a koktať, koľko chcete na tému „AKÉ DIEVČATÁ sú LEPŠIE“. Pre každého je táto otázka dosť individuálna. Môžem uviesť iba príklad najlepšieho „rozpočtu“, ale dostatočného potenciálu pre veľkú batožinu, „kusy železa“.

Zvuková karta: FOCUSRITE SAFFIRE PRO 24 DSP FIREWIRE - Skvelá zvuková karta, dosť na takmer čokoľvek, ak sa nechystáte nahrávať orchester.

Mikrofón: Mikrofón AKG C3000-B - lacný mikrofón, ale so skvelým výkonom vynikajúci výkon potvrdí prítomnosť týchto mikrofónov v popredných svetových nahrávacích štúdiách.

Štúdiové monitory (reproduktory): M-AUDIO STUDIOPHILE SP-BX5A DELUXE - veľmi dobrá voľba pre začínajúcich zvukových technikov. Napájané reproduktory s vynikajúcim a vyváženým zvukom (horný, stredný, spodný), nie je potrebný žiadny subwoofer.

Odporúča: