Ako Nakresliť Griffin

Obsah:

Ako Nakresliť Griffin
Ako Nakresliť Griffin

Video: Ako Nakresliť Griffin

Video: Ako Nakresliť Griffin
Video: Как нарисовать милого грифона - Как рисовать поэтапно для начинающих - Легкие картинки для рисования 2024, Smieť
Anonim

Grif je fantastické zviera, kríženec divej mačky a jašterice s krídlami. Nakresliť to je dosť ťažké, ale zaujímavé. Je potrebné vziať do úvahy pri kreslení rysov tela mačky, štruktúru krídel a sprostredkovať jeho tvrdý charakter.

Ako nakresliť griffin
Ako nakresliť griffin

Je to nevyhnutné

list papiera, ceruzku, gumu, fotografie tigrov, levov a vtákov, farebné ceruzky, farby alebo fixky

Inštrukcie

Krok 1

Pripravte si list papiera. Je lepšie umiestniť ho vodorovne. Vyzbrojení ceruzkou začnite skicovať. Pozrime sa na hlavné podrobnosti prvého obrázka. Je veľký kruh na hrudi? a miesto, odkiaľ vyrastajú krídla griffinu, je veľké, pretože na tomto mieste sú svaly, ktoré dvíhajú ťažké telo do vzduchu. Dva malé kruhy - hlava a chrbát. Označte ryhami labky, ktoré sú vám najbližšie - predné a zadné, chvostové, krajné krídlo. Pomocou dvoch zakrivených rovín označte najbližšie krídlo (prvý fragment).

Krok 2

Začnite kresliť v detailoch. Začnite proces od hlavy, označte zobák griffina, mačkovité, ale mierne špicaté uši, pod zobákom malú bradu. Označte hrúbku prednej nohy, ktorá je najbližšie k vám (druhý fragment). Definujte oči stvorenia - majú mandľový tvar. Nakreslite uši, zväčšite hrúbku labky, nakreslite na ňu kožušinu, na krk (tretí fragment). Na internete vyhľadajte obrázky tigrov a levov, venujte pozornosť štruktúre labiek a tela - to pomôže pri vytváraní obrázka.

Krok 3

Pokračujeme v kreslení. Na zadných nohách nakreslite kožušinu, dole spojte veľké a malé zadné kruhy, aby ste vytvorili brucho. Postarajte sa o svoje krídla. Jasnejšie nakreslite tvar krídla, na každom prvom spodnom rade pierok označte každý. Pre ľahšiu implementáciu vyhľadajte na internete obrázky vtáčích krídel. Na prednej labke (štvrtý fragment) nakreslite ohraničenie farby srsti gryfa. Teraz nakreslite chvost grifu a všimnite si, že na jeho konci je strapec. Na krídlach nakreslite zvyšné perie (piaty fragment).

Krok 4

Vyzbrojení gumou opatrne vymažte pomocné čiary - už ich nepotrebujeme. Teraz môžete farebne dokončiť kresbu pomocou ceruziek, fixiek, farieb, gélových pier a ďalších. Tienenie sa najlepšie vykonáva podľa tvaru tela. Použite tieň.

Odporúča: