Ako Kresliť Nástroje

Obsah:

Ako Kresliť Nástroje
Ako Kresliť Nástroje

Video: Ako Kresliť Nástroje

Video: Ako Kresliť Nástroje
Video: Poďme spolu kresliť: Zátišie ( časť 1 ) 2024, Smieť
Anonim

Ctižiadostiví umelci sa najskôr naučia kresliť jednoduché tvary. V záhradníctve, hudbe, stolárstve a iných pomôckach môžete vidieť aj jednoduché tvary. Ak dieťa naučíte kresliť, výučba by sa mala uskutočňovať hravou formou.

Ako kresliť nástroje
Ako kresliť nástroje

Je to nevyhnutné

  • - papier;
  • - ceruzka;
  • - farby;
  • - fotografie nástrojov.

Inštrukcie

Krok 1

Samotný obraz nástrojov nie je pre deti veľmi zaujímavý, ale ak tieto predmety rozdelíte hrdinom rozprávok alebo karikatúr, deti sa lekciou unesú. Samotné postavy je možné rýchlo nakresliť pomocou princípu „smeshariki“, to znamená zobraziť v kruhu charakteristické detaily zvieraťa alebo osoby.

Krok 2

Nakreslite spolu s dieťaťom postavičku, napríklad zajačika. Opýtajte sa, aké nástroje bude milovník mrkvy potrebovať pri údržbe záhrady. Ak sa rozhodnete, že záhradník potrebuje lopatu, vysvetlite, že táto položka sa skladá z dlhej rukoväte a hlavnej časti. Tieto prvky môžu byť nakreslené ako jednoduché tvary. Stopka je dlhý obdĺžnik a samotná záhradnícka lopata (bajonet) vyzerá ako trojuholník.

Krok 3

Týmto spôsobom môžete nakresliť všetky nástroje, ktoré vaše postavy potrebujú. Dajte prasiatkam kladivo, pílku a klince na renováciu domu. Pri práci vysvetľujte, že všetky prvky nástrojov sú vyrobené z rôznych materiálov. Nakreslite drevenú rukoväť kladiva a namaľte ju béžovou a červenou farbou s hnedými škvrnami. Kovovú hlavu náradia naplňte šedou farbou s bielym zvýraznením.

Krok 4

Kreslenie hudobných nástrojov si bude vyžadovať zložitejšiu prácu. Romantický Trubadúr potrebuje melodickú gitaru. Nájdite pomocou tohto nástroja obrázok a vysvetlite svojmu dieťaťu, že táto položka sa tiež skladá z niekoľkých častí. Nakreslite pôvabné telo s číslom osem, okrúhly rezonátorový otvor, dlhý obdĺžnikový krk a polygónovú hlavu.

Krok 5

Namaľte všetky podrobnosti podľa skutočných farieb nástroja. Nezabudnite okolo ružice nakresliť šnúrky a ozdoby. Zozbierajte celú skupinu hudobníkov. Nakreslite bubnovú súpravu vo forme valcov rôznych veľkostí a rúrku vo forme kužeľa a dlhého obdĺžnika. Pri prezeraní fotografie nakreslite zložité nástroje, aby vám neunikol jediný detail.

Krok 6

Nech si zvolíte ktorúkoľvek postavu, každý si môže nájsť nástroj, ktorý potrebuje na dokončenie svojej práce. Pre staviteľa - stierku, pre krajčírku - ihlu, pre inštalatéra - kľúč.

Odporúča: