Top 5 Kresliacich Aplikácií Pre Android

Top 5 Kresliacich Aplikácií Pre Android
Top 5 Kresliacich Aplikácií Pre Android

Video: Top 5 Kresliacich Aplikácií Pre Android

Video: Top 5 Kresliacich Aplikácií Pre Android
Video: Android на Windows 11 | РАЗБОР 2024, Apríl
Anonim

Ak máte radi elektronické typy kreslenia, potrebujete na to špeciálne aplikácie, ktoré vám pomôžu vylepšiť vaše umelecké schopnosti. Existuje veľa týchto programov pre telefóny a tablety s Androidom, ale nie všetky fungujú perfektne, takže pred výberom dobrej platformy pre kreativitu musíte starostlivo preštudovať jej vlastnosti. V tomto článku sa dozviete, aké aplikácie špecializované na kreslenie existujú v mobilnom vesmíre a aké sú ich špecifiká.

Top 5 kresliacich aplikácií pre Android
Top 5 kresliacich aplikácií pre Android

Sketch Master V tejto aplikácii vývojári implementovali do systému iba sedem štetcov, ale ako ubezpečujú používatelia, na vytvorenie jedinečných náčrtov a malých kresieb ich stačí dosť. Tu môžete vytvoriť niekoľko vrstiev farby a potom s nimi pracovať: kopírovať, urobiť ich priehľadnými alebo svetlejšími. Program je úplne zadarmo, takže ho môžete ľahko nájsť a stiahnuť v službe Google Play alebo v iných online zdrojoch.

Flowpaper. Tento program je pre skutočných snílkov a tých, ktorí si radi oddýchnu pri kreslení. Práve tu môžete kresliť vlastnými prstami, ako aj umelecky spracovávať fotografie. Obsah poteší zaujímavým dizajnom, ktorý inšpiruje nové obrázky.

Inkboard je celkom zaujímavý program. Pomocou tejto služby môžete vytvárať umelecké obrázky z fotografií alebo uložených obrázkov a tiež sami kresliť. Tu môžete vytvárať rôzne náčrty pomocou rôznych textúr a pláten. Okrem toho je možné program použiť na písanie poznámok alebo písanie upomienok. Rozhranie je veľmi prehľadné a jednoduché, čo nepochybne robí službu pre používateľov ešte atraktívnejšou.

Klip Flipa. Táto aplikácia vám umožní vytvárať jedinečné animácie pomocou rôznych štetcov, umeleckých symbolov a znakov. Systém má vlastné pozadia, ktoré môže umelec ľahko použiť na vytvorenie obrázka alebo karikatúry. Dizajn aplikácie vás uvoľní a uverí vo svoje vlastné schopnosti. Ďalšou výhodou služby je, že hotový produkt svojej činnosti môžete jednoducho zdieľať na sociálnych sieťach.

Autodesk SketchBook - veľmi výkonná a zábavná profesionálna aplikácia na kreslenie pre váš telefón. Ak už máte umelecké schopnosti a určitý talent v tvorivosti, potom pomocou tohto systému na obrazovke vášho smartphonu môžete vytvárať skutočné majstrovské diela. Program obsahuje obrovské množstvo príslušenstva na kreslenie, ako aj možnosti, ako tento proces urýchliť a vylepšiť. K dispozícii je špeciálna symetrická služba kreslenia, veľké množstvo výplní a špeciálna kúzelná palička, ktorá robí vaše náčrty úžasnými a jedinečnými.

Odporúča: