Ako Tancovať Do Domu

Obsah:

Ako Tancovať Do Domu
Ako Tancovať Do Domu

Video: Ako Tancovať Do Domu

Video: Ako Tancovať Do Domu
Video: Adam Ďurica - Zatancuj si so mnou (Expres Live) 2024, Apríl
Anonim

Štýl house dance sa prvýkrát objavil v 80. rokoch minulého storočia. Bol vynájdený v Amerike, najskôr sa distribuoval iba na domáce večierky a dnes patrí k najobľúbenejším klubovým tancom. Tancuje to celý svet.

Ako tancovať do domu
Ako tancovať do domu

Inštrukcie

Krok 1

House je pozitívny, dynamický a zaujímavý štýl pre elektronickú hudbu. Kombinuje prvky breakdance, jazzu, diskotéky, latinčiny, stepu a ďalších. Je v ňom zmiešaných toľko štýlov, že je veľmi ťažké určiť konkrétne pohyby, ktoré sú vlastné iba tomuto tancu. Ale stále sú.

Krok 2

Nechajte svoje telo hýbať sa energicky, s veľkou amplitúdou, ako to robia africké kmene v rituálnych tancoch. V aktívnom rytme melódie vyhoďte ruky a pružte nohami. Pohyby by mali byť jasné, rýchle, ale nie rozmazané.

Krok 3

Hlavným prvkom vo výučbe domáceho tanca je hojdanie tela tam a späť. Robte pohyby v rytme hudby, rýchlo a plynulo ich vykonávajte, akoby prechádzali postupne chrbtom, krkom a panvou. K dispozícii je akrobatické vlnenie, ktoré je pomenované podľa klubu, kde sa tento prvok narodil. Skladá sa z jemných vlnitých pohybov tela, len sa nevykonávajú v rytme melódie, ale akoby prostredníctvom jej rytmu. Preto sa pohybujte plynulo a chodidlami pohybujte po podlahe krokmi a pohybmi, ktoré sú vypožičané z rôznych tanečných trendov (africký rituál, step, jazz, atď.). Robte otrasy a trháky. Simulujte pohyb potápania do vody - to je jeden z najobľúbenejších prvkov domu.

Krok 4

Keď skombinujete všetky tieto pohyby, nebojte sa improvizovať. Vymysli si svoje, iba svoje pohyby, ktoré sa budú ťažko kopírovať. Tak si vytvoríte svoj vlastný jedinečný štýl domácej tanečnice. Stačí urobiť plynulé prechody z jedného prvku do druhého.

Krok 5

Pohyby vykonávajte okázalo, s miernym dotykom impozantnosti. Dráhavé pohyby tela robte plynulo a zmyselne. A v tejto dobe energicky hýbte nohami, vyhadzujte ruky do rytmu melódie.

Krok 6

Ak sa chcete dozvedieť, ako vykonávať pohyby dokonalejšie, zaregistrujte sa na mnohých kurzoch alebo si kúpte disk s výcvikovými videami.

Krok 7

Tancujte pri domácej hudbe, podriaďte svoje telo hudobným rytmom, zažite jazdu a adrenalín. Aktívna energia tanca vám dodá sebavedomie, dá vám príležitosť rozšíriť váš sociálny kruh a umožní vám skvele sa baviť.

Odporúča: