Ako Si Vyrobiť Autíčko

Obsah:

Ako Si Vyrobiť Autíčko
Ako Si Vyrobiť Autíčko

Video: Ako Si Vyrobiť Autíčko

Video: Ako Si Vyrobiť Autíčko
Video: ako si vyrobit auto na Elektromotor ? 2024, Apríl
Anonim

Pre mnoho detí môže byť domáce autíčko oveľa drahšou a nezabudnuteľnou hračkou ako plastový model zakúpený v obchode. Hračky kúpené v obchode môžu ďalšie deti opakovať a ručne vyrobený strojček bude patriť iba dieťaťu - bude to jeho jedinečná hračka vyrobená od začiatku do konca vlastnou rukou. Okrem toho môže proces výroby autíčka prilákať aj dospelých - a spoločná tvorivosť ich ešte viac priblíži deťom. Vyrobiť písací stroj z papiera je jednoduché - trvá to len pár minút.

Ako si vyrobiť autíčko
Ako si vyrobiť autíčko

Inštrukcie

Krok 1

Vezmite obdĺžnikový list obyčajného alebo farebného papiera a preložte ho pozdĺžne, pričom vyznačte zreteľný záhyb. Ohnite úzky okraj zloženého listu najskôr smerom k sebe, potom od seba a vytvorte krížový záhyb.

Krok 2

Potom ohnite obdĺžnik preložený na polovicu s naznačenými líniami preloženia na úzkej časti a vytvorte trojuholník. Potom zopakujte vyššie uvedené kroky s druhým úzkym okrajom obdĺžnika - z neho zrolujte presne ten istý trojuholníkový prvok. Preložte dlhé strany obdĺžnika pozdĺžne smerom do stredu, záhyby zažehlite.

Krok 3

Ohnite rohy trojuholníka nahor na jednom z trojuholníkových okrajov tvaru - táto časť bude prednou časťou budúceho automobilu.

Krok 4

Potom vezmite polotovar hračky za chrbát a jemne ho ohnite dopredu, bez zreteľného záhybu, aby rohy ohnuté vpredu vstupovali do vrecka nad trojuholníkom na zadnej strane figúrky.

Krok 5

Zadná časť po vykonaní tejto akcie získala konvexný obrys. Ohnite ho prstami dovnútra a zaistite v konkávnej polohe.

Krok 6

Vyfarbite auto, nalepte naň čísla a obrázky vyrezané z časopisov. Je ľahké vyrobiť niekoľko ďalších automobilov v rôznych farbách - a môžete usporiadať domáce preteky, ktoré sa stanú vzrušujúcou hrou pre vás a vaše deti.

Odporúča: