Ako Nakresliť Sochu Slobody

Obsah:

Ako Nakresliť Sochu Slobody
Ako Nakresliť Sochu Slobody

Video: Ako Nakresliť Sochu Slobody

Video: Ako Nakresliť Sochu Slobody
Video: Ako NAKRESLIŤ PRÍRODU 2024, Apríl
Anonim

Pre mnohých ľudí, ktorí emigrovali do Ameriky, sa Socha slobody stala skutočným symbolom mieru, slobody a priateľstva. Mnoho ľudí preto sníva o tom, že ju nakreslí, pretože nie je symbolom slobody, ale je uznávaná aj ako jedna z najslávnejších postáv sveta. Kreslenie sochy si vyžaduje veľa úsilia, aby bolo možné presne preniesť jej proporcie a malé prvky.

Ako nakresliť Sochu slobody
Ako nakresliť Sochu slobody

Je to nevyhnutné

Biely alebo svetlozelený kartón, fixka, nožnice, kúsok žltého plátna, zelená farba a lepidlo

Inštrukcie

Krok 1

Na začiatok sa pozrite na Sochu slobody. Môžete použiť fotografie a dokonca aj kresby v rôznych štýloch. Najskôr načrtnite tvár sochy skicou. Nakreslite tvár do kruhu a dajte jej tvar podobný originálu.

Krok 2

Nakreslite kruh okolo hlavy a tiež urobte malý kruh pre pochodeň. Naplánujte si zvyšok tela a nakreslite si dlhé šaty a nohy. Na tvári nakreslite oči, ústa, nos, so zameraním na zdvihnutú ruku a rukáv. Vytvorte základňu pre vlasy a načrtnite podstavec.

Krok 3

Kartónový list by mal byť zelený. Preto, ak bol list pôvodne biely, natrite ho zelenou farbou. Nechajte farbu zaschnúť. Celý výkres zakrúžkujte čiernou fixkou. Biely papier zrolujte do kužeľa, aby ste dostali fakľu, a prilepte ju na papier. Zo žltého papiera urobte plameň horáka a prilepte ho k horáku.

Krok 4

Vezmite ďalší kúsok zeleného papiera a urobte z neho korunku. Okraje korunky obkreslite čiernou fixkou a vystrihnite. Vytvorte zelenú kravatu, tiež kresliacu čiernou fixkou.

Krok 5

Cez šaty nakreslite malé čiary, ktoré označia záhyby. Nakreslite ruku a načrtnite nohy na podstavci. Realizovaním potiahnite každý prst.

Krok 6

Po dokončení kresby namaľte výslednú sochu. Namaľte si tvár zelenou farbou a farbou na celé telo, aby ste dosiahli špeciálny vzhľad. Šaty a rukávy je možné zafarbiť svetlejšou farbou. Pre zväčšenie objemu urobte svetlé miesta na obrázku bielou farbou.

Odporúča: