Ako Si Zvoliť Deň Na Farbenie Vlasov

Obsah:

Ako Si Zvoliť Deň Na Farbenie Vlasov
Ako Si Zvoliť Deň Na Farbenie Vlasov

Video: Ako Si Zvoliť Deň Na Farbenie Vlasov

Video: Ako Si Zvoliť Deň Na Farbenie Vlasov
Video: Farbenie vlasov na modro bude part 2 2024, Apríl
Anonim

Nová farba vlasov zvyšuje vašu náladu. Ale je tiež schopný to pokaziť. Lunárne kalendáre sú zamerané na fázu mesiaca, ale nezohľadňujú farby a odtiene. Farbenie vlasov Moon je voľbou najefektívnejšieho a najbezpečnejšieho dňa na farbenie.

Ako si zvoliť deň na farbenie vlasov
Ako si zvoliť deň na farbenie vlasov

Je to nevyhnutné

  • Astrologické tajomstvá farbenia vlasov:
  • Svetlým odtieňom studených tónov vládne Merkúr, vládca znamení: Panna a Blíženci. Toto je chladná blondínka so sivým základom. Stylisti nazývajú také tóny aj „mrazivé“.
  • Čím je tón teplejší, tým je žltší, tým viac sa zvyšuje vplyv Slnka. Teplé blond vlasy ovplyvňuje slnečný Lev. Jedná sa o teplú blond so žltým základom.

Inštrukcie

Krok 1

Na zosvetlenie vlasov alebo ich farbenie v svetlejších farbách sú potrebné lunárne dni:

- Mesiac v Blížencoch - platinová blondína. Vhodný iba pre zdravé vlasy.

- Mesiac v Panne - zosvetlenie a farbenie vlasov studenou blond: perleťová, strieborná, popolavá. Vhodné pre zdravé aj slabé vlasy;

- Moon in Leo - zosvetlenie vlasov, farbenie vlasov v teplej blond farbe: zlato, pšenica, med, svetlý karamel, svetločervená, ako aj módny tón „ružového zlata“.

Obrázok
Obrázok

Krok 2

Hnedým vlasom vládne Venuša, vládkyňa znamení: Býk a Váhy.

Night Venus (Taurus) dodáva svetlohnedým vlasom ušľachtilý sivý odtieň.

Denná Venuša (Váhy) dodáva svetlohnedým vlasom červenkasté a červenkasté odtiene.

- Moon in Taurus - farbenie vlasov v klasickej svetlohnedej, tmavej blond, lieskovej, tmavej pšenici, kakau, horčici, piesku. Škoricová farba so zlatým leskom, ale bez červenkastého odtieňa;

- Moon in Váh - farbenie vlasov medenohnedou, svetlou gaštanovou, jantárovou, šťavnatou karamelovou, tmavo ružovým zlatom, tmavo ružovým šampanským, mahagónovým, červeno-červeným, rubínovým, tmavočerveným a ohnivým.

Obrázok
Obrázok

Krok 3

Prírodné gaštanové, červené a zázvorové pigmenty sú veľmi perzistentné. Preto sa po zosvetlení často dostaví „červenkastý efekt“. Ak to nie je plánované, potom je to relevantné:

- rastúci Mesiac v Panne a Býkovi - odstraňuje pretrvávajúce červené pigmenty. Pomáha získať chladnejšie tóny, bez žltnutia, začervenania, nečistôt medi a bronzu. A tiež vhodný na premenu z hnedovlasej na svetlohnedú;

- Mesiac v Blížencoch a rastúci Mesiac v Panne - najlepší deň na premenu z horiacej brunetky na blondínku, znižuje „červenkastý efekt“;

- prirodzené blondínky a svetlovlasé vlasy zvyčajne nemajú problémy so zosvetlením vlasov a sfarbením svetlejším tónom. Jedna výhrada: vlasové korienky rýchlo dorastajú a vyžadujú si opäť farbenie. Tento proces môžete spomaliť pomocou ubúdajúceho Mesiaca v znameniach: Býk, Panna, Lev, Váhy.

Obrázok
Obrázok

Krok 4

Na neprirodzené, extravagantné farby vlasov má vplyv Urán - planéta Vodnára. Napríklad dymovo ružová, levanduľová, modrá a fialová. Mesiac vo Vodnárovi je najnepredvídateľnejší. Aby ste neľutovali experimentovanie s vlasmi, mali by ste sa kategoricky vyhnúť Mesiacu Vodnára.

V každom prípade to môžete bezpečne hrať s vodnými mesiacmi, ktoré spôsobujú nestabilitu farby.

- Mesiac v rakovine a Mesiac v rybách - „vymyje“umelé farbiace pigmenty. Relevantné pre všetkých, ktorí pochybujú o zvolenej farbe vlasov.

Obrázok
Obrázok

Krok 5

Zvýraznenie vlasov je najťažší a namáhavý postup farbenia. Všetky typy zvýraznenia: melanž, ombre, balayazh, shatush atď. - vyžadujú rastúci, silný Mesiac v dvojitom znamení:

- mladý Mesiac vo Váhu.

Odporúča: