Ako Sa Stať Správcom Na Všetkých Serveroch V COP

Obsah:

Ako Sa Stať Správcom Na Všetkých Serveroch V COP
Ako Sa Stať Správcom Na Všetkých Serveroch V COP

Video: Ako Sa Stať Správcom Na Všetkých Serveroch V COP

Video: Ako Sa Stať Správcom Na Všetkých Serveroch V COP
Video: Зловещая пуповина и финал в 21 таинство ► 12 Прохождение Silent Hill 4: The Room (PS2) 2024, Smieť
Anonim

Niektoré verejné servery Counter Strike poskytujú svojim hráčom možnosť stať sa správcom hry. Legálnym spôsobom, ako získať administrátorské práva, je kúpiť si administrátorský panel na našom serveri alebo požiadať o jedného z hlavných správcov hry príslušnú aplikáciu.

Ako sa stať správcom na všetkých serveroch v COP
Ako sa stať správcom na všetkých serveroch v COP

Inštrukcie

Krok 1

Správcovia verejných serverov hry Counter Strike sú rozdelení do:

- správcovia samotného servera;

- spoluadministrátori.

Hlavní správcovia sú menovaní správou portálu a majú vzdialený prístup k serveru. Preto môžu meniť nastavenia herných serverov, reštartovať ich a pridávať nový softvér.

Krok 2

Spoluadministrátori nemôžu meniť sady hracích kariet ani pridávať nové doplnky, majú však právo určiť adresy IP súčasných hráčov a v prípade potreby uložiť pokuty. Povinnosti spoločného správcu sú:

- odhodlanie a trestanie hráčov porušujúcich pravidlá;

- odstránenie ležiakov a hráčov AFK;

- poskytovanie technickej pomoci;

- poskytovanie informácií o vydávaní zoznamov zákazov správcom serverov.

Krok 3

Ak máte dostatočnú úroveň herných skúseností a dostatočnú reputáciu na vybranom verejnom serveri, obráťte sa na jedného z hlavných správcov servera so žiadosťou v predpísanej forme, aby sa stal jedným z ďalších správcov. Upozorňujeme, že budete musieť poskytnúť informácie a svoje Steam ID alebo trvalú IP adresu. Možno bude tiež potrebné mať zaznamenané ukážky vašej hry alebo odporúčania od niekoľkých ďalších správcov.

Krok 4

Pamätajte, že jedným z rozhodujúcich faktorov pri rozhodovaní o právach správcu je aktívna účasť na práci fóra hier. Dôležité môžu byť aj komunikačné schopnosti.

Krok 5

Využite príležitosť a kúpte si práva spoluadministrátora poskytované niektorými hernými servermi. V týchto prípadoch je panel správcu poskytnutý hráčovi, ktorý si ho kúpil, na obdobie jedného mesiaca. Existuje niekoľko úrovní práv správcu, ktoré sa líšia cenou. Upozorňujeme, že na každom verejnom serveri existuje súbor povinných pravidiel správania, ktorých porušenie môže viesť k skorému zbaveniu získaných práv spoločného správcu.

Odporúča: