Ako Nakresliť Cyclops

Obsah:

Ako Nakresliť Cyclops
Ako Nakresliť Cyclops

Video: Ako Nakresliť Cyclops

Video: Ako Nakresliť Cyclops
Video: 201211 cyclops 2024, Smieť
Anonim

Mýtické stvorenie Cyclops je známe tým, že má na hlave iba jedno oko. Táto postava je zvyčajne vykreslená ako svalnatý gigant s grotesknými vlastnosťami.

Ako nakresliť Cyclops
Ako nakresliť Cyclops

Je to nevyhnutné

  • - ceruzka;
  • - papier;
  • - farby.

Inštrukcie

Krok 1

Vyzdvihnite niekoľko obrázkov Cyclops a získajte predstavu o tom, ako táto postava vyzerá. Majte na pamäti, že každý umelec to zobrazuje inak. Vytvorte si vlastnú verziu Cyclops, inšpirovanú prácou iných ilustrátorov. Zvýraznite spoločné črty postavy a vymyslite svoje vlastné jedinečné vlastnosti.

Krok 2

Obrysujte hlavu v hornej polovici hárku. Nakreslite malú temennú oblasť tak, aby veľká a ťažká čeľusť vynikla na jej pozadí. Nerobte posledný riadok príliš hladkým. Nakreslite čeľusť s výraznými rohmi a potom ich trochu zaoblite.

Krok 3

Pridajte základné vlastnosti tváre Cyclops. Uprostred hlavy nakreslite veľké oko. Vytvorte nad ním previsnuté zakrivené obočie. Postave tak dodáte mierne zamračený vzhľad. Pre zvýšenie tohto efektu nakreslite dve oblúkové vrásky nad obočím. Nakreslite dva kruhy v rámci obrysu oka. Jeden zodpovedá dúhovke a druhý žiakovi.

Krok 4

Vytvorte si opičí nos pod okom. Ústa postavy sa dajú otvoriť. V takom prípade budete musieť nakresliť veľa ostrých zubov. Ak kreslíte zatvorené ústa, nakreslite dva špičáky na každý okraj línie úst.

Krok 5

Potom pokračujte v kreslení hornej časti trupu Kyklopu. Nakreslite silné, svalnaté ruky, mohutný krk a široký hrudník, aby ste postave dodali hrozivo impozantný vzhľad. Ruky pokrčte v lakťoch a päste si položte na boky. Cyclops tak získa vyzývavý vzhľad. Postava akoby pozývala diváka, aby si zmeral svoje sily. Spravte z Kyklopov vyčnievajúce bruško.

Krok 6

Nakreslite nohy postavy ceruzkou. Sú široké a krátke. Vďaka týmto nohám vyzerá postava zavalito. Nakreslite tri prsty na každú dolnú končatinu. Prsty chodidiel sú vytočené do strán.

Krok 7

Pretože je Kyklop ako človek, nakreslite ho oblečeného. Hornou a dolnou polovicou tela rozdeľte hladkú čiaru. Potom oddeľte chodidlá od hlavných nôh dvoma krátkymi čiarami. Takto ste zobrazili nohavice. Aby vám nespadli, pretiahnite cez veľký okrúhly gombík široký ramenný popruh.

Odporúča: