Ako Vyšívať Na Písacom Stroji

Obsah:

Ako Vyšívať Na Písacom Stroji
Ako Vyšívať Na Písacom Stroji

Video: Ako Vyšívať Na Písacom Stroji

Video: Ako Vyšívať Na Písacom Stroji
Video: НЕ СМОГЛА ВЫБРОСИТЬ СТАРУЮ КУРТКУ! ПОЛЕЗНАЯ ПЕРЕДЕЛКА. 2024, Smieť
Anonim

Výšivka je remeselné umenie, ktorým sa zdobia látky vzormi. Existujú rôzne spôsoby vyšívania: ručne a pomocou vyšívacieho stroja. Pomocou výšiviek zdobia odevy, predmety do domácnosti, tiež vytvárajú obrazy.

Ako vyšívať na písacom stroji
Ako vyšívať na písacom stroji

Je to nevyhnutné

šablóna, ceruzka, niť, stroj, obruč

Inštrukcie

Krok 1

Pri ručnom šití potrebujete obruč, ihlu a niť. Pri pletení šijacím strojom je veľmi dôležitá veľkosť produktu. Vzory menšie ako 20 cm je možné vyšívať elektronickým šijacím strojom, väčšie možno vyšívať šijacím strojom, pretože je vybavený vyšívacou jednotkou.

Krok 2

Na vyšívanie na šijacom stroji by ste mali zvoliť vhodné ihly pre hrúbku látky. Napríklad ihly # 100 sú vhodné na látky ako zamat, kaliko; ihly # 70 sú vhodné pre kambrik a šifón.

Krok 3

Pred vyšívaním na písacom stroji namažte všetky časti mechanizmu olejom a potom ho nechajte bežať na voľnobežných otáčkach. To sa deje tak, aby sa olej dostal do všetkých častí. Potom utrite dosucha. Písací stroj umiestnite tak, aby sa nekýval a aby na produkt dopadalo svetlo.

Krok 4

Ďalej upravte napätie nite, pretože od toho závisí kvalita vašej práce. Hornú niť upravte špeciálnym nastavovačom umiestneným na prednej doske stroja. Cievna niť - pomocou nastavovača na puzdre cievky. Skontrolujte napätie na zvyšku látky.

Krok 5

Ďalej zaháknite látku. Za týmto účelom položte vonkajšiu obruč na tvrdý povrch, zakryte ju našou látkou na vrchu a potom vložte vnútornú obruč a ťahajte látku. Oboma rukami posuňte obruč pod ihlu a stlačte nožný ovládač.

Odporúča: