Ako Si Vyrobiť Ružu Zo Starých Džínsov Vlastnými Rukami

Obsah:

Ako Si Vyrobiť Ružu Zo Starých Džínsov Vlastnými Rukami
Ako Si Vyrobiť Ružu Zo Starých Džínsov Vlastnými Rukami

Video: Ako Si Vyrobiť Ružu Zo Starých Džínsov Vlastnými Rukami

Video: Ako Si Vyrobiť Ružu Zo Starých Džínsov Vlastnými Rukami
Video: Ako vyrobiť šitú kanzashi ružu 2024, Apríl
Anonim

Ak máte vo svojej skrini povaľované staré rifle, neponáhľajte sa ich vyhodiť, pretože im môžete dať druhý život tým, že z nich urobíte krásne riflové kvety. Ručne vyrobená ruža zo starých džínsov bude vynikajúcou dekoráciou oblečenia alebo prvkom dekorácie.

Ako si vyrobiť ružu zo starých džínsov vlastnými rukami
Ako si vyrobiť ružu zo starých džínsov vlastnými rukami

Je to nevyhnutné

  • - malý kúsok rifloviny;
  • - zips s kovovými zubami;
  • - lepenka (na vzory);
  • - šidlo;
  • - vlákna;
  • - ihla.

Inštrukcie

Krok 1

Srdce ruže je tvorené točeným zipsom s kovovými zubami. Aby ste to dosiahli, musíte špičku zipsu skrútiť slimákom - pásik otočíme o 180 stupňov, najskôr v jednom smere, potom v druhom tak, aby zuby zipsu boli najskôr hore a potom dole. Každý krok musí byť pripevnený uzlami, aby sa kvetina nerozpadla. Zips by mal byť prišitý zospodu, inak budú na prednej strane viditeľné nite.

Krok 2

Ďalej musíte urobiť vzory pre okvetné lístky ruží dvoch rôznych veľkostí - menšie okvetné lístky budú pripevnené k jadru ruže a väčšie - k základni kvetu. Vzor môže byť vyrobený z lepenky alebo hrubého papiera. Ak chcete pridať kvetinu k objemu, potom by mali byť základy okvetných lístkov dostatočne široké, aby ste sa mohli zhromaždiť.

Krok 3

Vystrihli sme denim, pričom sme šikmo položili polotovary pre okvetné lístky. Pre každý vzor musíte urobiť 5 okvetných lístkov. Hotové okvetné lístky by mali byť po okrajoch mierne zvlnené šidlom. Šijeme základy veľkých okvetných lístkov širokými stehmi, utiahneme niť a pripevníme uzlom.

Krok 4

Do stredu ruže zo zipsu všite malé okvetné lístky, potom väčšie okvetné lístky. Aby sa zostavenie produktu ukázalo ako silné, mali by sa niektoré stehy vo vnútri kvetu vynechať.

Krok 5

Zo zvyškov rifloviny vystrihneme okrúhle lepidlo a pozametáme ho po okrajoch. Na zadnej strane lepenia môžete pripevniť základňu pre brošňu tak, že ju umiestnite o niečo vyššie ako do stredu. Hotové lepenie na kvetinu opatrne prišijeme slepými stehmi alebo pripevníme lepidlom.

Odporúča: