Ako Zistiť, Ktoré Znamenie Je Venuša

Obsah:

Ako Zistiť, Ktoré Znamenie Je Venuša
Ako Zistiť, Ktoré Znamenie Je Venuša

Video: Ako Zistiť, Ktoré Znamenie Je Venuša

Video: Ako Zistiť, Ktoré Znamenie Je Venuša
Video: О ЧЁМ МЕЧТАЛИ ПРОРОКИ 2024, Smieť
Anonim

Takmer každý pozná svoje znamenie zverokruhu. Určuje sa podľa dátumu narodenia. Predpokladá sa, že poloha Mesiaca a Slnka vo vzťahu k iným súhvezdiam určuje najbežnejšie aspekty charakteru človeka. Ale Venušu, Mars a Merkúr možno nazvať osobnými planétami.

Ako zistiť, ktoré znamenie je Venuša
Ako zistiť, ktoré znamenie je Venuša

Je to nevyhnutné

Tabuľky Epheremis

Inštrukcie

Krok 1

Venuša, Mars a Merkúr zaujímajú v horoskope zvláštne miesto. Jedná sa o osobné planéty, pretože charakterizujú úplne určité aspekty charakteru človeka. Najmä Venuša v horoskope ukazuje, aký má človek pozitívny vzťah ku kráse, umeniu, šperkom. Ovláda tie najvznešenejšie emócie - priateľstvo, srdečnosť. Poskytuje človeku schopnosť milovať, určuje typ osobného vzťahu s opačným pohlavím. A jej najvzácnejším darom je šťastie.

Krok 2

Pozícia Venuše v horoskope určuje tvorivý potenciál človeka, jeho umelecké sklony. Ako planéta potešenia diktuje váš vlastný štýl pri výbere darčekov, umenia, kvetov, kozmetiky, zábavy. Určuje váš postoj k míňaniu peňazí.

Krok 3

Ak Venuša v horoskope zaujme silné postavenie, potom ste človek, s ktorým je príjemné komunikovať a ľahko sa s ním vychádzať, viete sa elegantne obliecť a ukázať svoju najlepšiu stránku.

Krok 4

Polohu Venuše v čase narodenia môžete určiť pomocou špeciálnych astrologických tabuliek Eferemidy. Vydávajú sa na obdobie 90 rokov. Nájdite graf s rokom a mesiacom narodenia. Nájdite Venušu v jej najvyššej línii. Jeho označenie je kruh s krížom v spodnej časti. V prvom stĺpci nájdete svoje narodeniny. Priesečník týchto dvoch línií bude označovať súradnice tejto planéty v čase vášho narodenia. Ak vedľa nich nie je žiadne znamenie zverokruhu, choďte hore stĺpcom Venuše. Nájdete ho v niekoľkých riadkoch. Tých. všetko nižšie, najmä vaše súradnice, odkazuje na tento znak.

Krok 5

Tabuľky Epheremis je možné stiahnuť z Internetu. Nainštalujte si do svojho počítača astroprocesor ZEN https://www.softportal.com/get-4684-astroprotsessor-zet.html. Už má v sebe zabudované tabuľky Epheremis. Pre vážne štúdium si zaobstarajte knihu o astrológii.

Odporúča: