Ako Vyvolať Prorocký Sen

Obsah:

Ako Vyvolať Prorocký Sen
Ako Vyvolať Prorocký Sen

Video: Ako Vyvolať Prorocký Sen

Video: Ako Vyvolať Prorocký Sen
Video: Секты – подстава от сознания 2024, Apríl
Anonim

Po celé storočia ľudstvo bojovalo s riešením snov. Vedci uskutočňujú výskum triedením mechanizmu spánku v regáloch. Ľudia, ktorí si pamätajú sny, sa snažia korelovať to, čo vidia, s udalosťami zo skutočného života. Dá sa spánok naprogramovať? A ako vidieť budúcnosť vo sne?

Ako vyvolať prorocký sen
Ako vyvolať prorocký sen

Je to nevyhnutné

  • - aromatické oleje / sviečky;
  • - papier a pero.

Inštrukcie

Krok 1

Prorocké sny sú rôzne. Umelé - vznikajú z obsedantných myšlienok o objekte alebo udalosti. Často snívame o rozuzlení toho, o čom dlho premýšľame, a potom sa to stane v živote. Ostatné sny sú symbolické. V takom prípade sa dá snívať o čomkoľvek a rozlúštená vízia je potom zakomponovaná do reality. A tretí typ prorockého sna je pravdivý. Zhoduje sa s realitou do najmenších detailov.

Krok 2

Niektorí ľudia sú obdarení darom mať prorocké sny. To však nie je prípad väčšiny z nás. Môžete spôsobiť prorocký sen, musíte sa naň iba naladiť. Najlepší čas na navodenie prorockého spánku sú posledné dni fázy dorastajúceho mesiaca. Nechoďte spať nalačno alebo na plný žalúdok. Tiež by ste nemali spôsobiť prorocký sen, keď ste chorí.

Krok 3

Začnite uvoľnením a uvoľnením napätia kúpeľom. Pridajte do vody zmes aromatických olejov: po 2 kvapkách pelargónie, levandule, santalového dreva a 1 kvapku ylang-ylang. Pamätajte, že tehotným ženám sa neodporúča používať aromaterapiu. V miestnosti, kde budete spať, zapáľte vonné sviečky s vôňou santalového dreva.

Krok 4

Ak je to možné, uspokojte sa s samotnou nocou. Pred spaním myslite na situáciu, ktorú chcete vyriešiť pomocou spánku, alebo na otázku, na ktorú chcete dostať odpoveď. Meditujte pri pohľade na plameň sviečky (rozostrite oči, nepozerajte sa do stredu ohňa). Keď sa cítite pripravení na spánok, zapíšte si svoje myšlienky na papier. Pamätajte, že čím ste jasnejší, tým je pravdepodobnejšie, že dostanete odpoveď.

Krok 5

Ráno neponáhľajte vstávať, najskôr sa pokúste spomenúť si na sen podrobne. Skúste si nechať ujsť spomienku na to, čo ste videli v noci. Pridajte do svojich poznámok nové dojmy a myšlienky. Nehovor nikomu svoj prorocký sen, najmä ak je dobrý.

Krok 6

Ak chcete spôsobiť prorocký sen, ale bojíte sa vidieť niečo zlé, zaveste si nad posteľ takzvaný lapač snov - indický talizman vyrobený z vŕbovej vetvičky, nití, korálikov a pierok. Podľa legendy odháňa zlé sny a oneskoruje dobré sny. S jeho pomocou si spomeniete iba na priaznivý prorocký sen.

Odporúča: