Ako Písať O Dojmoch

Obsah:

Ako Písať O Dojmoch
Ako Písať O Dojmoch

Video: Ako Písať O Dojmoch

Video: Ako Písať O Dojmoch
Video: МОЙ ПАРЕНЬ – ДОМАШНИЙ ПИТОМЕЦ! Если бы ЛЮДИ БЫЛИ КОТАМИ! Супер Кот и Маринетт в реальности! 2024, Apríl
Anonim

Je potrebné písať o dojmoch, aby osoba, ktorá ich číta, vyzerala, akoby bol na vašom mieste. Ku krásnym a rozvláčnym popisom môžu byť pripojené podporné fotografie. Je dobré, ak je každé vaše slovo úprimné, vyslovené zo srdca a duše.

Ako písať o dojmoch
Ako písať o dojmoch

Je to nevyhnutné

  • - počítač;
  • - papier;
  • - pero-ceruzka.

Inštrukcie

Krok 1

Napíšte o dojmoch, ktoré ste získali z cesty. Používajte jasné epitetá, farebné popisy. Povedzte nám o ľuďoch, ktorých ste cestou stretli, o tradíciách v štáte, ktorý ste navštívili. Nešetrite emóciami, najmä ak sú pozitívne. Podľa vašich skúseností poraďte budúcim cestujúcim, ako a čo si vziať so sebou, aké správanie a pravidlá komunikácie s miestnymi obyvateľmi dodržiavať.

Krok 2

Dojmy z dovolenky nie sú vždy ružové, nájdu sa aj negatívne momenty. Úprimne o nich napíšte, povedzte o všetkom, čo vám spôsobilo nepríjemnosti. Nezabudnite, že je to čisto váš názor a pocity, pretože každý človek bude vnímať rovnakú situáciu rôznymi spôsobmi.

Krok 3

Možno budete musieť napísať o zážitkoch, ktoré na vás priniesol koncert alebo vystúpenie, film alebo výstava. Tu nezabudnite uviesť, aký štýl sa podujatie zúčastnilo, s akými ľuďmi sa stretli, čo sa vám najviac páčilo a čomu sa dalo vyhnúť. Ak môžete, použite odborný slovník, aby ste prilákali veľké množstvo čitateľov, ktorí sa vyznajú v tomto smere umenia.

Krok 4

Po účasti na narodeninách, svadbe alebo večierku, ktoré usporiada jeden z vašich známych, napíšte o svojich dojmoch hrdinovi príležitosti. Povedzte nám, čo sa vám najviac páčilo, popíšte emócie zo vzhľadu sály, hostí, samotnej osoby (najmä ak ide o dievča). Vyjadrujte svoju vďačnosť za túto príležitosť, aby ste sa mali dobre. Ak vám niečo na udalosti nevyhovovalo, tento bod preskočte. Takto si dlho zachováte dobrý vzťah.

Krok 5

Najťažšie je písať o pozitívnych skúsenostiach. Keď sa vám niečo nepáči, emócie hovoria za vás, slová plynú ako rieka. Ale ak je potrebné na papieri prejaviť úprimnú radosť, vďačnosť a pozitívnosť, môžete sa stretnúť s nedostatkom potrebných slov. Uľahčite si to. Už na podujatí zachytávajte pozitívne myšlienky, ktoré sa vám vynárajú v hlave o tom, čo sa deje, odfoťte nečakané vtipné momenty. Potom sa pri písaní dojmu preneste pomocou obrázkov na minulú dovolenku. Potrebné slová nájdu samy.

Odporúča: