Ako Odstrániť Ochranu V StarForce

Obsah:

Ako Odstrániť Ochranu V StarForce
Ako Odstrániť Ochranu V StarForce

Video: Ako Odstrániť Ochranu V StarForce

Video: Ako Odstrániť Ochranu V StarForce
Video: Star Force - проклятие геймеров нулевых 2024, Smieť
Anonim

Každá moderná hra má ochranu, ktorá vám neumožňuje jednoducho skopírovať obsah disku a vytvoriť si z neho obraz. Najpoužívanejším systémom je Starforce. Ak chcete odstrániť jeho ochranu, musíte použiť špeciálne nástroje.

Ako odstrániť ochranu v StarForce
Ako odstrániť ochranu v StarForce

Je to nevyhnutné

  • - alkohol 120%;
  • - DAEMON Tools

Inštrukcie

Krok 1

Stiahnite si programy Alcohol 120% a Daemon Tools z oficiálnych webových stránok vývojárov. Tieto pomocné programy vám umožňujú fotografovať z diskov, pričom obchádzajú rôzne spôsoby ochrany.

Krok 2

Nainštalujte tieto programy spustením inštalačných programov. Postupujte podľa pokynov na obrazovke. Ak vás niektorý z nástrojov vyzve na reštartovanie počítača, urobte to.

Krok 3

Alkohol začnite pomocou skratky na pracovnej ploche alebo z ponuky Štart. Prejdite do sekcie Emulácia a začiarknite všetky políčka. Rovnakým spôsobom povoľte všetky parametre v ponuke Extra emulácia.

Ako odstrániť ochranu v StarForce
Ako odstrániť ochranu v StarForce

Krok 4

Kliknite na tlačidlo „OK“a vložte disk do jednotky počítača. Kliknite na ponuku „Súbor“- „Vytvoriť obrázky“. Vyberte jednotku a začiarknite políčka vedľa položiek „Načítať údaje subkanálu z aktuálneho disku“a „Merať umiestnenie údajov“. Zadajte typ údajov „Vlastné“a rýchlosť čítania „Maximálne“. Kliknite na tlačidlo „Ďalej“.

Krok 5

Ďalej sa zobrazí okno s výberom rýchlosti merania. Vyberte možnosť „Vysoká“. Po začiatku zobrazovania sa pozrite na položku „Režim čítania“. Mal by zobrazovať Raw + SUB-96.

Krok 6

Po vytvorení obrazu vypnite počítač a odpojte všetky diskové jednotky. Bez ich deaktivácie nebude nič ďalej fungovať. Zapnite počítač a počkajte, kým sa dokončí načítanie systému Windows.

Krok 7

Na paneli venujte pozornosť ikone Daemon Tools. Kliknite na ňu pravým tlačidlom myši a v zobrazenej ponuke vyberte možnosť Emulácia. Potom začiarknite políčko vedľa položky RMPS. V ponuke Virtual CDROM vyberte virtuálnu jednotku (ktorú je možné nastaviť pomocou položky Set number of devices) a kliknite na príkaz Mount Image. V ponuke výberu súborov zadajte cestu k vytvorenému obrázku. Môžete spustiť hru.

Odporúča: