Šijeme Body Na Go-go

Obsah:

Šijeme Body Na Go-go
Šijeme Body Na Go-go

Video: Šijeme Body Na Go-go

Video: Šijeme Body Na Go-go
Video: Английский для детей по мультфильмам | Полный сборник Gogo's Adventures 2024, Apríl
Anonim

Go-go tanec sa už dávno nestal iba módnym koníčkom, ale aj spôsobom, ako zarobiť pekné peniaze. Go-go tanečnice teraz nie sú iba dievčatá v otvorených trikotoch. Skutočné klubové hviezdy majú svoj vlastný štýl, tanečný štýl a veľa krásnych kostýmov. Mimochodom, pôvodný kostým je 50% úspešnosti obsadenia. Najjednoduchší oblek je možné zostaviť na základe kombinézového vzoru - pridaním alebo odstránením prvkov, vytvorením výrezov a zdobením strihov volánikmi získate krásny go-go oblek.

Šijeme body na go-go
Šijeme body na go-go

Je to nevyhnutné

  • - Elastická tkanina, 1 m.
  • - krajčírska páska.
  • - Papier na vzory.
  • - krajčírska krieda.
  • - Nožnice.
  • - Šijací stroj.
  • - Pletené ihly.
  • - Nite vo farbe látky.
  • - Doplnky na výber (flitre, korálky, hroty atď.).

Inštrukcie

Krok 1

Vytvorte alebo stiahnite si vzor kombinézy. Potrebné informácie možno nájsť na internete na špecializovaných stránkach, napríklad osinka.ru. Na zostavenie vzoru podľa vašich meraní potrebujete krajčírsky meter. Táto metóda je pracnejšia, ale produkt sa ukáže presne na obrázku. Ak si nie ste istí svojimi silnými stránkami a trpezlivosťou, bude jednoduchšie si vzor stiahnuť vo formáte PDF. Vzor bude trvať niekoľko listov, ktoré bude potrebné lepiť v konkrétnom poradí.

Vzor tela z portálu lady-michel.ru
Vzor tela z portálu lady-michel.ru

Krok 2

Zvážte svoj budúci kostým. Kombinézu je možné doplniť výrezmi - spredu alebo po stranách, - urobte výstrih alebo otvorte chrbát, stiahnite jeden alebo obidva rukávy, vytvorte kombinézu s jedným ramenom. Chrbát, predok alebo rukávy môžu byť zdobené krížovými rozparkami.

Upravený kombinézu z obchodu Legrotip
Upravený kombinézu z obchodu Legrotip

Krok 3

Vykonajte zmeny vo svojom vzore.

Krok 4

Pomocou kriedy preneste vzor na látku. Vyznačte si prídavky 1 cm.

Krok 5

Vystrihnite detaily, zametajte ich a začnite šiť. Používajte špeciálne pletené ihlice. Ak váš stroj nemá overlockový alebo strečový steh, šite ho úzkym cikcakovým stehom.

Krok 6

Nezabudnite na montáž! Ak odev dobre sedí, upravte výrezy, výstrih a prieramky. Môžete ich len ohýbať, ale obruby vyzerajú lepšie - z rovnakého alebo iného elastického materiálu. Ak je lemovanie v kontrastnej farbe, kostým nadobudne efektný vzhľad.

Oblek Legrotip s kontrastným čiernym lemovaním
Oblek Legrotip s kontrastným čiernym lemovaním

Krok 7

Produkt je pripravený! Podľa želania ozdobte flitrami, korálkami, pierkami alebo riasením. Pásky a gamaše vyrobené z rovnakej látky pomôžu vytvoriť obraz.

Odporúča: