Ako Sa Vyrába Pudel Z Gule

Obsah:

Ako Sa Vyrába Pudel Z Gule
Ako Sa Vyrába Pudel Z Gule

Video: Ako Sa Vyrába Pudel Z Gule

Video: Ako Sa Vyrába Pudel Z Gule
Video: Очаровательный Той пудель Тедди Браун / Сharming Toy poodle Teddy Brown 2024, Smieť
Anonim

Samostatnou radosťou v zábavnom parku sú okrem kolotočov a cukrovej vaty aj figúrky, ktoré sú vyrobené z balónov. Tieto si môžete doma skrútiť, najmä preto, že sú založené na rovnakom princípe montáže, aký si predvedieme na „vzdušnom“pudlovi.

Ako sa vyrába pudel z gule
Ako sa vyrába pudel z gule

Inštrukcie

Krok 1

Nafúknite balón asi na 4/6 jeho objemu. Nemalo by sa to načerpávať silnejšie, pretože pri skrúcaní môže jednoducho prasknúť. Koniec lopty je možné zaviazať niťou alebo zauzliť. Druhá možnosť je vhodnejšia pre vzhľad hračky.

Krok 2

Postavu psa začnite formovať od hlavy. Rozdeľte dĺžku balónika mentálne na šesť častí (vrátane segmentu, ktorý nie je naplnený vzduchom). Asi šestina pôjde do tváre. Chyťte ho prstami ľavej ruky (na strane, ktorou je lopta zviazaná), pravou rukou uchopte loptu o centimeter doprava a otočte ruky k sebe, pričom loptu dvakrát alebo trikrát otočíte.

Krok 3

Vyberte ďalší o niečo menší kúsok a otočte ho o jednu zákrutu presne do stredu - takto získate pudlové uši. Na spodnej časti druhého ucha jednu guľku vygúľajte a potom ju vytočte spolu so základňou prvého ucha.

Krok 4

Ďalej musíte urobiť nohy. Označte duševne požadovanú dĺžku nohy psa, otočte ju v dvoch otáčkach, ustúpte o pár centimetrov a urobte z pudla okrúhlu nohu, hneď potom druhú a potom druhú nohu. Po pripojení k základni prvého zmerajte dĺžku tela a potom zostavte ďalší pár labiek.

Krok 5

Počas uvedených manipulácií vzduch naplní prázdnu časť lopty, z ktorej bude vyrobený chvost. Pretože pudle sú vďaka svojmu špeciálnemu strihu rozpoznateľné, stojí za to ich napodobniť aj v balónovom psovi. Za týmto účelom urobte na konci chvosta rovnaký malý segment ako na koncoch labiek "zvieraťa".

Krok 6

Na hotovú hračku si permanentnou fixkou nakreslite oči, nos a jazyk. Je lepšie nepoužívať bežné značky - budú ležať nerovnomerne na klzkom povrchu lopty a dostanú ruky každého, kto sa jej dotkne, špinavo.

Odporúča: