Ako Vyšívať Listy

Obsah:

Ako Vyšívať Listy
Ako Vyšívať Listy

Video: Ako Vyšívať Listy

Video: Ako Vyšívať Listy
Video: Строим стёганое пальто. Просто и быстро. Примерка макетов. Показываю дефекты посадки. 2024, Marec
Anonim

Výšivka písmen a nápisov sa stáva posledným nádychom v práci na portréte alebo zátiší, s ktorými ozdobíte interiér miestnosti, alebo sa z nej môže stať nezávislý dizajn obrúskov, obrusov, uterákov a iných domácich predmetov. V obidvoch prípadoch šitie písmen nezávisí od ďalších schopností vyšívačky, ale od dostupnosti abecedného vyšívacieho vzoru.

Ako vyšívať listy
Ako vyšívať listy

Inštrukcie

Krok 1

Môžete si vytvoriť vlastnú abecednú schému. V takom prípade sa môžete orientovať podľa témy práce (noc, autá, hudba, diskotéka), štýlu písma alebo použitia špeciálnych geometrických tvarov. Každé písmeno nakreslite na kockovaný papier, pričom nezabúdajte, že každý štvorec je štvorcom plátna (ak vyšívate gobelínovým stehom, krížikom alebo polovičným krížom). Rôzne farby označte výraznými symbolmi.

Krok 2

Ak si nemyslíte, že máte dostatok umeleckého talentu, skúste použiť hotové vyšívacie vzory abecedy, ruštinu a latinku. Pri vyšívaní písmen vo svojej práci nezabudnite, že vzdialenosť medzi písmenami jedného slova je približne polovica šírky písmena a vzdialenosť medzi slovami je šírka jedného alebo dvoch písmen.

Odporúča: