Originálny Kôš Na Hračky

Obsah:

Originálny Kôš Na Hračky
Originálny Kôš Na Hračky

Video: Originálny Kôš Na Hračky

Video: Originálny Kôš Na Hračky
Video: Jak si vyrobit koš na hračky 2024, Apríl
Anonim

Roztomilý plyšový kôš na hračky môže byť vyrobený z nepotrebného deravého pleteného listu alebo obliečky na perinu. Tento košík bude v škôlke vyzerať skvele.

Originálny kôš na hračky
Originálny kôš na hračky

Je to nevyhnutné

  • - riflové nite;
  • - nožnice, ihla;
  • - 2 ks špendlíky;
  • - kladivo (na upevnenie očiek);
  • - 4 veci. očká (upevňovacie zariadenie);
  • - 4 m textílie (akýkoľvek dostupný materiál široký 1,5 m);

Inštrukcie

Krok 1

Látku nakrájajte na dlhé pásy široké 10 - 15 cm, ktoré mierne natiahnite, aby sa okraje zvlnili dovnútra. Pre pohodlie ďalšieho tkania každý pásik zrolujte do samostatnej gule.

Obrázok
Obrázok

Krok 2

Upletieme obyčajný dlhý vrkoč z troch prúžkov dlhých asi 2 m, pevne ich zapletieme a na konci ich zaistíme špendlíkom, aby bol vrkoč pevne utiahnutý. Nestojí za to tkať príliš dlhý oplet zo všetkého materiálu naraz, pretože bude ťažké ho šiť.

Obrázok
Obrázok

Krok 3

Začnite šiť od stredu v kruhu k spodnej časti koša s ihlovým zadným stehom. Keď je vrkoč hotový, pokračujte v opletení pevného copu tak, že na jeho konce prišijete ďalšie pásy látky. Aby v šnúrke nebolo zo šitia pásikov viditeľné malé utesnenie, šnúrku na tomto mieste počas tkania utiahnite.

Obrázok
Obrázok

Krok 4

Po vytvorení dna koša s priemerom 30 cm pokračujte vo výrobe bočnej steny. Pri prišívaní bočného copu upravte ohyb rukami, prehnite ho a prišite, aby ste dosiahli plynulý prechod.

Obrázok
Obrázok

Krok 5

Ďalej prišijeme vrkoč do výšky 27 cm, po zašití dierok nainštalujte očká a zaistite ich niťami, aby sa vrkoč nepĺzol. Oplette rukoväte. Vložte rukoväte, zviazajte ich konce do uzla.

Odporúča: